KF LIRIAFaqja Zyrtare

Për Tribuna Channel flasin trajneri Bledi Shkembi dhe futbollistët Meriton Korenica, Ilir Mustafa, Ervis Kaja dhe Abdoulaye Ibrahima Toungara.

Linqe me Rëndësi