KF LIRIAFaqja Zyrtare

Zyrtare:Liria luan në Prizren

Prizren, 28 gusht. Me kënaqësi informojmë opinionin sportëdashës në Prizren, adhuruesit e KF Liria, se ndeshja:Liria-Drita, e paraparë të luhet në Prizren, të premten me dt.31.08.2018 në ora 16.45, konfirmojmë se luhet në terminin dhe vendin e paraparë.

Pra, hidhen poshtë spekulimet, se Liria do të luaj diku tjetër.

Konfirmimi, për ofrimin e asistencës së sigurisë nga Policia e Kosovës, ka ardhur sot dhe i njëjti është përcjellë organeve tjera të sigurisë, sikurse që është njoftuar edhe FFK.

Me këtë hidhen poshtë  spekulimet, lidhur me vendin e zhvillimit të ndeshjes.

KF Liria, falenderon Policinë e Kosovës, stacionin 'Alfa' dhe Drejtorinë Rajonale në Prizren, për ndihmën e dhënë.

Konfirmojmë se:Liria-Drita, luhet në Prizren, të premten, në 16.45.

Tabela e klasifikimit

 • 1. Prishtina40 Pike
 • 2. Feronikeli39 Pike
 • 3. Llapi35 Pike
 • 4. Gjilani27 Pike
 • 5. Drenica24 Pike
 • 6. Drita23 Pike
 • 7. Flamurtari22 Pike
 • 8. Trepça 8922 Pike
 • 9. Ballkani21 Pike
 • 10. Liria19 Pike
 • 11. Ferizaj15 Pike
 • 12. KEK-u1 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi