KF LIRIAFaqja Zyrtare

Telegram ngushëllimi

Të nderuar familjarë,

Bord Ekzekutiv i FFK,

Miq,sportistë e shokë të të ndjerit Fadil Vokrri

Më lejoni që në emrin tim , të KF Liria dhe adhuruesve të saj, të shpreh ngushëllimet më të thella me rastin e ndarjes nga jeta, të kryetarit të FFK-së, Fadil Vokrri.

‘Lajmi për ndarjen para kohe nga jeta të kryetarit Vokrri, ka pikëlluar  jo vetëm KF Liria, por dhe qytetin e Prizrenit e më gjerë. Ikja para kohe e legjendës së futbollit, ka lënduar zemrat e adhuruesve të lojës së futbollit, sportistëve në përgjithësi dhe në veqanti ka lënduar thellë zemrat e gjithë neve që e njohëm, punuam me te, dhe kishim e do të kemi kujtime të pa shlyera ndër jetë.U prefshë në paqe kryetar”!

Me pikëllim
KF Liria
Qemal Krasniqi, kryetar 

Tabela e klasifikimit

 • 1. Prishtina40 Pike
 • 2. Feronikeli39 Pike
 • 3. Llapi35 Pike
 • 4. Gjilani27 Pike
 • 5. Drenica24 Pike
 • 6. Drita23 Pike
 • 7. Flamurtari22 Pike
 • 8. Trepça 8922 Pike
 • 9. Ballkani21 Pike
 • 10. Liria19 Pike
 • 11. Ferizaj15 Pike
 • 12. KEK-u1 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi