KF LIRIAFaqja Zyrtare

Shërbimi urgjencës në krahë të Lirisë

Ka vite që njëri nga mbështetësit kryesor për KF Liria, është QKMF në Prizren, përkatësishtë shërbimi urgjencës.

KF Liria falenderon ekipin mjekësor dhe kryeinfermierin Gazi Shala, për gadishmërinë dhe ekipin e tij, për punën e palodhur. Ai, ndeshjen e fundit me KEK-un shoqërohej nga kolegu, Bekim Bytyqi dhe një praktikant.

Tabela e klasifikimit

 • 1. Prishtina40 Pike
 • 2. Feronikeli39 Pike
 • 3. Llapi35 Pike
 • 4. Gjilani27 Pike
 • 5. Drenica24 Pike
 • 6. Drita23 Pike
 • 7. Flamurtari22 Pike
 • 8. Trepça 8922 Pike
 • 9. Ballkani21 Pike
 • 10. Liria19 Pike
 • 11. Ferizaj15 Pike
 • 12. KEK-u1 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi