KF LIRIAFaqja Zyrtare

Përkujtohet dëshmori Përparim Thaçi (foto)

Landovicë, 27 maj.Në përvjetorin e 20-të të rënies, në varrezat e dëshmorëve në Landovicë, u mbajtën homazhe, në nderim të veprës së Përparim Thaçit.

Ish futbollist, drejtues aktual e lojtar të Lirisë, të prirë nga Qemal Krasniq e Erxhan Dana, kryetar përkatësisht drejtor, kan nderuar veprën e dëshmorit.

Homazhe bënë edhe ish koleg nga UPS të ish ShLP 'Xhevdet Doda', si dhe veteranë e familjarë.

Tabela e klasifikimit

 • 1. Drita67 Pike
 • 2. Prishtina64 Pike
 • 3. Llapi54 Pike
 • 4. Trepça 8953 Pike
 • 5. Liria48 Pike
 • 6. Feronikeli48 Pike
 • 7. Drenica48 Pike
 • 8. Gjilani46 Pike
 • 9. Vëllaznimi44 Pike
 • 10. Flamurtari25 Pike
 • 11. Besa22 Pike
 • 12. Vllaznia14 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi