KF LIRIAFaqja Zyrtare

Liria zgjedhë kryesinë re
Nesër emërohet kryetrajneri

Prizren, 4 korrik.Në pranin e anëtarëve të Kuvendit, Ilijaz Ilijazi, të mërkuren emëroi kryesinë e re.Emërimi u bë në Kuvendin punës nga vetë kryetari, të drejtë të cilën ia jep statuti klubit.

\"Pas një varg konsultash dhe kontaktesh, kam vendos të zgjedhë për bashkëpuntor, këta anëtarë të Kryesisë, që vijnë nga biznesi\", ka thënë kryetari Ilijazi, që para të pranishmëve paraqiti emrat, e që me votim unanim, u miratua lista e propozuar nga ai.

Anëtarë të rinjë të Kryesisë të KF Liria janë: Daver Krasniqi,Lindor Ndrecaj,Mahir Mulla,Nuredin Çollak,Salajdin Fanaj,Bardhyl Krasniqi e Dionis Dërdovski.

Të enjten Kryesia e re do të caktojë kryetrajnerin e ri të Lirisë, ka paralajmëruar, kryetari Ilijaz Ilijazi.
 

Tabela e klasifikimit

 • 1. Drita67 Pike
 • 2. Prishtina64 Pike
 • 3. Llapi54 Pike
 • 4. Trepça 8953 Pike
 • 5. Liria48 Pike
 • 6. Feronikeli48 Pike
 • 7. Drenica48 Pike
 • 8. Gjilani46 Pike
 • 9. Vëllaznimi44 Pike
 • 10. Flamurtari25 Pike
 • 11. Besa22 Pike
 • 12. Vllaznia14 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi