KF LIRIAFaqja Zyrtare

Intervista

E Shtunde, 22 Gusht 2015Brando i jep fundë karrierës si futbollistPrizren, 22 gusht 2015 - Njëri nga futbollisitët që ka bërë bujë në futbollin kosovar dhe jashtë tij.qendërmbrojtësi korpulent, ka vendosur ti vjerr...
E Premte, 28 Qershor 2013Intervist me Nehari ToskënNehari Toska (1972) njëri ndër futbollistët më të mirë të Lirisë Lindi më 26.05.1972 në Prizren.Hapat e parë i nisi me pionierët e...
E Enjte, 1 Mars 2012Intervistë me Ali MaralushënAli Maralusha, lind.08.08.1968 në Prizren.Ka bërë karrierë futbollisti për rrethë 17 vjet rreshtë, duke qenë pjesë e ‘Progres-exportit’ e...
E Enjte, 15 Korrik 2010Intervistë me Erxhan DanënErxhan Dana, lind.03.04.1971 në Prizren.Hapat e parë të futbollit i ka nisur në rininë e hershme si pionierë i Lirisë.Ndërkohë, më vonë...
E Diel, 3 Janar 2010Intervistë me Sami BuqajnSami Buqaj, lind.më 10.07.1975 në Prizren.Karrierën e ka nisur si 14- vjeçar në pionierët e ‘Progres-exportit’, për të kaluar falë talentit pas...
E Diel, 18 Janar 2009Intervistë me Behajdin GjinalinBehajdin Gjinali, lind.30.08.1961 në Prizren, ka pasur një karrierë të bujshme.Fillimishtë me skuadrën e ‘Lirisë’ (1979/84) dhe në fund të...
E Shtunde, 15 Shtator 2007Intervistë me Bashkim BeshinBashkim Beshi, lind.18.04.1968 në Prizren. Ka bërë karrierë prej futbollisti për rreth 21 vjet rreshtë, duke qenë pjesë e Lirisë, Progres-exportit dhe...
më shumë

Tabela e klasifikimit

 • 1. Prishtina40 Pike
 • 2. Feronikeli39 Pike
 • 3. Llapi35 Pike
 • 4. Gjilani27 Pike
 • 5. Drenica24 Pike
 • 6. Drita23 Pike
 • 7. Flamurtari22 Pike
 • 8. Trepça 8922 Pike
 • 9. Ballkani21 Pike
 • 10. Liria19 Pike
 • 11. Ferizaj15 Pike
 • 12. KEK-u1 Pike

Video

Foto

Linqe me Rëndësi